05 February 2011

i'm 19 teen now

Happy Birthday Dora,
now you're 19 teen, 
thanks to adilla yang cantik and wafaa yang tomey sebab korang yang wish aku awal  thanks sangat2, aku ingatkan korang lupa and thanks to emil for your wish, i know u're good lil bro ,especially thanks to gwen, birthday kami sama :D dia wish aku, aku wish dia. haha 

heh terlupa pada seseorang, thanks wak.. sebab wish twice , hah first semalam petang, then yang tadi ..even though kita tak bersama lagi tapi saya tahu yang awak sayang saya, awak jangan risau okay bila masanya tiba, i'll say that i'm willing to have you back as my special person in my heart..

haha tak lupa pada orang yang membakar firecrackers kerana anda membakarnya tepat pukul 12 malam, thanks kerana menjadikan malam ni sweet dengan firecrackers

walaupun tak raikan but aku cukup bahagia kerana ada keluarga yang hebat, kawan yang cukup-cukup gorgeous then ada dia yang sanggup tunggu aku , thanks a lot guys,.. thanks for your presence in my life, thank you so much

disebabkan ketuaan aku yang menjangkau 19 tahun ni, banyak benda yang perlu aku ubah untuk mengikut kesesuaian umur aku..aku tak boleh act as dak yang baru habis SPM, aku mesti mature than before.
sebab next year aku dah 20...hurmm cepat tol masa berlalu. pejam celik buka mata tutup mata, umur aku dah nak masuk 20 dah.. tapi kenapa aku rasa macam tak percaya je, dulu masa primary school selalu doa cepat habis UPSR supaya masuk Secondary, bila dah masuk Secondary lak nak SPM cepat habis.

tapi kali ini, aku taknak STPM cepat habis sebab aku taknak masa berlalu dengan pantas..lepas ni tak boleh jadi budak sekolah lagi. mana ada sekolah terima dak umur 20 tahun masuk except azeem.. so aku kena enjoy masa sekolah ni but jangan abaikan pelajaran sebab pelajaran : My First Priority


cakap pasal birthday ni, tadi aku selongkar laci  aku tau, laci ni memang menyimpan segala yang aku rasa cukup bermakna dalam hidup aku, antaranya Birthday Card dah lama dah aku dapat masa tahun 2008 masa tu aku form 3.. ni dia




given by Cik Fatimah


card ni dari fatimah :D dia pun bagi masa aku form 3, sebenarnya nasib baik korang tak dapat baca intipati card ni sebab ada yang patut diprivatekan..
thanks Fatimah






given by Cik Wafaa
card ni dari wafaa, tengok ada pic dia kan siap taruk gambar aku lagi, time ni manalah kami pandai guna FB, FB pun tak wujud sangat, yang famous pun Myspace, masa ni aku form 3.. kechik! aku simpan lagi card yang kau bagi, aku sayang gila kot.. :D




thanks guys :Dso 
i love u much :D

ni wafaa hantar..
Dora Zain khas tok kau. harap kau suka dan nanges ;)

wafaamahfodz.blogspot.com

13 minutes ago ·  ·  · Share · Remove Tag

    • Dora Zain janganlah terharu gila
      12 minutes ago · 

    • Wafaa Mahfodz ‎;(
      10 minutes ago · 

    • Dora Zain ala aku nak ngis lah btw yunus tak puas ati cs ko n dila wish awal haha
      8 minutes ago · 

    • Wafaa Mahfodz huwaaa hahahahhahahahahha well aku powerpuffgirl tak de sape blh lawan aku . hahahah
      9 minutes ago · 

    • Nor Zalilah Mat Zait do hpy bday to u...smoga hang pnjg umoq n d murah kn rezeki amin :p
      7 minutes ago · 

    • Wafaa Mahfodz heheheh mekaseh. wakil dora ;)
      6 minutes ago ·  ·  1 person

    • Dora Zain hahah zalilah: thanks dear.. :D
      wafaa: thanks jadi wakil aku, ko ttp powerpuff gurl :D

      5 minutes ago · 

    • Wafaa Mahfodz hahahahah
      4 minutes ago · 

    • Dora Zain ni pasai apa tak tidoq g?
      4 minutes ago · 

    • Wafaa Mahfodz nak tido lah nih ;)
      2 minutes ago · 

    • Dora Zain hahha good g tido sana, aku nk update blog
      2 minutes ago · 





3 comments :

wafaa said...

auww auww kau simpan lagi ! wahhh terharu ! ;(

Teyaazman said...

Dora, happy birthday ! have a blast yeah. =)
xx

Dora Zain said...

wafaa: mestilah :D
teya: thanks teya <3

p/s: soory sebab lmbt reply